Despre

„Educatia este cea mai buna provizie pe care o poti face pentru batranete!”
ARISTOTEL

Gradinita cu orar prelungit Gulliver, infiintata in anul 1982, reprezinta o institutie de invatamant foarte solicitata si apreciata de parinti datorita echipei manageriale care prezinta reale calitati profesionale si abilitati necesare comunicarii cu parintii, copiii si reprezentantii comunitatii locale care au sprijinit-o in buna desfasurare a procesului educativ.

In sensul bunei functionari a institutiei rolul directorului este esential, de aceea intreaga activitate se desfasoara respectand riguros obiectivele urmarite, acelea de proiectare, organizare, conducere operationala, control/evaluare, implicare si participare in plan curricular cat si in programul gestionarii resurselor umane si financiare in vederea dezvoltarii institutiei si relatiilor comunitare.

In gradinita noastra este promovat spiritul de echipa, respectul si loialitatea, mentinandu-se un climat de munca eficient ce contribuie la proiectarea unei imagini pozitive a unitatii noastre, lucru care conduce catre obtinerea unor rezultate deosebite in cadrul competitiilor educationale.

Intr-un grup organizational cu teluri comune, munca in echipa, garanteaza intotdeauna, rezultatul efortului inteligent – CALITATEA.

Comentariile nu sunt permise.